BIKETOYZ AMBASSADØRER

CALLE FRIBERG OCH HENRIK SPARR

ENVE/FOX Ambassadører

Team HiQs mountainbikere, Calle Friberg og Henrik Sparr er både flere gange svenske mesterer, med deltagelse i Cape Epic – det som kaldes for mountainbikens ”Tour de France” med næsten 112 km cykling og 13.530 højdemeter over 8 dage i Sydafrika.   

 Facebook  |   Instagram


 

 

TROELS JENSEN

ORTLIEB Ambassadør

Troels Jensen arbejder som filmfotograf og rejser meget i udlandet. Nu er han med i en dansk produktion i USA der instrueres af Eva Marie Rødbro som bla. også stod bag "Prinsesserne på Blokken" det mest sete program på DR´s online platform nogensinde. Troels anses for en af de bedste i den danske branche.   

 Facebook 


 

 

Frederik Olsen

FOX Ambassadør

Frederik Olsen er den nye dreng i Enduro og DH klasse, vinder af 2019 Trail Cup og DH Cuppen i Danmark og 1. Plads i IXS Downhill Cup Winterberg (U19 PRO). 2020 deltager han i DH World Cuppen. Sideløbende med sin uddannelse.

Facebook  |   Instagram


 

 

JAN DALHOFF

ORTLIEB Ambassadør

Jan Dalhoff er stifter af klarmelding.dk der løser en lang række forskellige opgaver for virksomheder og privatpersoner indenfor teambuilding, projekt-koordinering, eventplanlægning og undervisning. Udover hans arbejde som konsulent, er han også eventyrer, med en baggrund fra Slædepatruljen Sirius.

Facebook  |   Instagram


 

 

LARS LOMHOLT

MAVIC Ambassadør

Lars er en ultra atlet og gennemført 6 Ironman og er nu en del af træningsfællesskabet, Team kona spirit. Sport, bevægelse, kost, motion og sundhed har altid været en del af hans liv. De sidste 20 år, har bl.a. budt på fodbold, svømning, gymnastik, løb, styrketræning, men nu er det "kun" triatlon der fokuseres på. 

Facebook  |   Instagram


 

keyboard_arrow_up